Voordelen van Zelfverhuizen

Hoe makkelijk kan het zijn!
 
Waarom Zelfverhuizen.nl?

Je wilt, om de ­­­kosten te beperken, zélf met de hulp van vrienden of kennissen gaan verhuizen. Uiteindelijk wordt zo'n 85% van alle verhuizingen in Nederland door de bewoners zélf gedaan. Als je besluit zélf de verhuizing te doen, zijn er wel een aantal zaken waar je aan moet denken of die je moet regelen.

 

Een van de belangrijkste aspecten van een verhuizing is het transport. Om zo efficiënt mogelijk zélf te verhuizen is het verstandig om te bepalen of je een kleine of grote vrachtwagen nodig hebt. Gemiddeld kost je dit zo’n 200 tot 500 euro per dag exclusief verhuisdozen of eigen chauffeur. Naast de kosten van een verhuiswagen heb je ook andere handige verhuisbenodigdheden nodig zoals: een steekwagen, dekens en verhuisdozen.

 

Het kan zijn dat je zélf wil verhuizen, maar je hebt alleen rijbewijs B. Hiermee mag je geen vrachtauto besturen die voldoende verhuiscapaciteit heeft. En dan het liefst ook nog met een automatische laadklep.

 

 

Daarvoor biedt Zelfverhuizen vrachtauto’s in diverse formaten mét automatische laadklep en mét een professionele chauffeur! De chauffeur is tijdens het verhuizen verantwoordelijk voor het in- en uitladen én het transport. Hoe handig kan het zijn!

 

Veel mensen kiezen ervoor om zélf te verhuizen. De reden hiervoor is helder. De kosten zijn namelijk een stuk lager dan wanneer een professioneel verhuisbedrijf wordt ingehuurd. Tevens heb je alles zélf in de hand.

 

Zelfverhuizen heeft alles in huis om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen! Onder het kopje ‘verhuistips’ vindt je alles waar je aan moet denken bij een zélfverhuizing!

Gratis verhuisdozen bij Zelfverhuizen.nl

De stevigheid van verhuisdozen verschilt nogal en sommige dozen scheuren gemakkelijk. Daarom hebben wij van Zélfverhuizen onze eigen verhuisdozen. Ze hebben de juiste stevigheid en het juiste hanteerbare formaat….en prijstechnisch erg interessant ! Je hoeft alleen vooraf een borg te betalen die gelijk staat aan de inkoopwaarde van onze verhuisdozen (€ 3,00) Mochten er achteraf dozen kapot of beschadigd zijn betaal je alleen de prijs voor deze verhuisdozen.

De andere kun je zo teruggeven… Zonder extra kosten.

 

Na reservering van uw verhuiswagen nemen wij contact op om het benodigde aantal verhuisdozen te bespreken. U kunt ze een week voor de verhuizing ophalen en een week na de verhuizing terugbrengen.

 
 

Simpel reserveren met duidelijke prijzen

Onze prijzen zijn duidelijk. Je betaald slechts het daadwerkelijke verbruik; vertrek Sevenum t/m vertrek nieuwe woning. De huurprijs van de verhuiswagen is inclusief onze professionele chauffeur en brandstof. We hanteren een uurtarief met een minimale afname van vier uur. Nog een voordeel; bij zelfverhuizen hoef je geen voorrijkosten te betalen.

 

Reserveren is simpel:

  1. Kies je verhuiswagen

  2. Kies de tijd dat de wagen bij je moet zijn

  3. Geef je gegevens door

  4. Je krijgt een bevestiging per mail en wij bellen je om de afspraak door te nemen

 

Zelfverhuizen, hoe makkelijk kan het zijn!

 

Contact met Zelfverhuizen.nl

Neem contact op met Zelfverhuizen voor al je vragen. 

Heeft u speciale wensen? Gebruik dan het contactformulier.

 

We nemen binnen één dag contact met je op!

Direct reserveren:
Offerte aanvragen:

© 2016 Zelfverhuizen door Kiiwimi Online Marketing

077 352 32 30 | info@zelfverhuizen.nl | Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum

 Onderdeel van SJT Venlo