Tips om zelf zakelijk te verhuizen

Als u met uw zaak gaat verhuizen, heeft u met veel facetten rekening te houden. Daarom is een goede voorbereiding en planning essentieel. Zaken als het opzeggen van contracten of de post die naar een nieuw adres gestuurd moet worden, zijn van die dingen waar u rekening mee moet houden.

Daarom heeft Zelfverhuizen een opsomming van belangrijke punten gemaakt, waar rekening mee gehouden moet worden.

Provider telefonie en internet

Stel u gaat verhuizen met uw bedrijf en u kan op uw nieuwe locatie niet nog bellen of gebruik maken van een internet verbinding? Een groot probleem dat eenvoudig opgelost kan worden. Dit kan door ‘tijdig’ uw provider op de hoogte te brengen van uw voorgenomen verhuizing. Bedenk dat de verhuizing van uw diensten bij een internetprovider of telefonie aanbieder tussen 1 en 8 weken in beslag kunnen nemen.

Zakelijke doorzendservice

Wanneer u ervoor kiest om uw zaak te verhuizen, kan het zomaar zijn dat er nog geruime tijd post naar het oude adres wordt verzonden. Dat is best vervelend, want op die manier is het goed mogelijk dat u zomaar belangrijke informatie misloopt. Gelukkig bestaat er zoiets als een zakelijke doorzendservice. Deze dienst zorgt ervoor dat het mogelijk is om uw post van het oude adres automatisch te laten doorsturen naar het nieuwe adres. Op deze manier bent u er zeker van dat u nooit een belangrijke briefwisseling misloopt.

Er zijn wel kosten verbonden aan het doorzenden van zakelijke post.

Opzegging van bestaande contracten

Door de jaren heen heeft u meerdere vaste contracten afgesloten dit gelieerd zijn aan uw huidige vestiging/pand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het contract wat u heeft afgesloten met het waterbedrijf of voor de levering van electriciteit. Het opzeggen van water, gas en elektriciteit is gebonden aan bepaalde richtlijnen en termijnen. Ook andere overeenkomsten zoals verzekeringen moeten bij een verhuizing nader bekeken worden.

Houdt er tot slot ook rekening mee dat de inboedelverzekering, net als de brandverzekering, uiterst belangrijke verzekeringen zijn die u de nodige aandacht moet schenken bij een zakelijke verhuizing.

Offerte aanvragen voor zakelijke verhuizingen

Neem contact met ons op omtrent uw zakelijke verhuiswensen. Zelfverhuizen neemt binnen één dag contact met u op om in een persoonlijk gesprek uw wensen door te nemen. 

 

Extra verhuizers nodig? Verhuizingen spreiden over vier dagen gedurende twee weken? Geen probleem! We bieden u een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijfsverhuizing. 

Of bel ons

077 352 32 30

© 2016 Zelfverhuizen door Kiiwimi Online Marketing

077 352 32 30 | info@zelfverhuizen.nl | Het Erf 15 | NL-5975 RN Sevenum

 Onderdeel van SJT Venlo